Hogyan válasszuk ki a dobozba csomagolt diétás ételek közül a legjobbat?

Válasszon egy minőségi ételeket kínáló partnert, aki teljesíteni képes az alábbi követelményeket és nem fog semmit sem eltitkolni Ön előtt. Ezzel elkerüli az olyan ételek vásárlását, amelyek kedvezőtlen körülmények között készülnek és kerülnek kiszállításra.

Követelje meg és összpontosítson olyan információkra, amelyek az Ön egészséges ételeinek szállítójára vonatkoznak és amelyeket teljesítenie kell: 

Ételek előállítása eDiéta Több információ
Teljes kapcsolattartási adatok
Telephely, konyha, előállítási hely és az iroda címe. Ismeri az Ön szállítóját? Mi nem rejtőzködünk.
áno elérhetőség
fényképek
Valódi fényképek és videofelvételek a gyártási folyamatról.
Nem csak fényképgyűjteményekből szerzett illusztrációs felvételek .
áno fényképek
videók
Szakmai felelősök
Professzionális csapat, amely biztosítja a tervezet szakszerűségét. A mi esetünkben több olyan dietetikus orvos, táplálkozási tanácsadó, vagy diétás ételek készítésében is gyakorlattal rendelkező szakács, és fitness tanácsadók, akik szükség szerint személyes konzultáció lehetőségét is biztosítják.
áno a mi csapatunk
Étlap összeállítása, és az ételek összetétele
Az étrendet megfelelő képzettséggel és gyakorlattal rendelkező táplálkozási szakembernek kell összeállítania, nem pedig olyannak, aki néhány órás tanfolyamon vett részt vagy nem szakmabeli. Az ételnek adott tápértékkel kell rendelkeznie, amely ideális esetben ki van egészítve az összetevőkre vonatkozó adatokkal, a zsírok, fehérje és szénhidrátok értékével - tartalmaznia kell az ajánlott napi értékeket, beleértve a vitaminok és rostok mennyiségét is -, valamint a zöldségek és gyümölcsök ajánlott mennyiségeivel.
áno étrendek
Egyes ételek (dobozok) címkével való megjelölése. Ennek tartalmaznia kell az ételt készítő cég nevét, a lejárati időt, az étel összetételét, az energia - kj, valamint tápanyagtartalom F (fehérje), Sz (szénhidrát), Zs (zsírok) pontos mennyiségét, ajánlott tárolási hőmérséklet, és allergén anyagok tartalmát illető információkat. áno   
Allergia és élelmiszerek kizárása. Ennek elfogadása, és a kizárás lehetősége az ügyfél részéről. áno a rendelés benyújtásakor megadható
Az előállító üzem felszereltsége  eDiéta Több információ
Konvekciós kemence Az ételek konvekciós kemencében való készítése biztosítja a megfelelő (kiváló) ízt és a tápanyagtartalom megőrzését. áno  
Sokkoló
Magas szakmai színvonalú konyhai berendezés, amely az ételt közvetlenül az elkészítés után néhány perc alatt hirtelen lehűti 3 °C hőmérsékletre, ezzel leállítja az ételek öregedésének folyamatát, bomlását, és baktériumok keletkezését, egyúttal biztosítja azok tartósságát és frissességét.
áno  
Állandóan hűtött gyártási és csomagolási terület, ahol a hőmérséklet az egész év folyamán 15 °C Ez hozzájárul az Ön által fogyasztott étel minőségéhez, különösen nyáron, amikor a telephelyen akár 30 °C feletti hőmérséklet is előfordul. áno  
Szállítás  eDiéta Több információ
Hűtőkocsikkal történő szállítás Az ilyen módon történő szállítást a törvényi előírások is megkövetelik. Nem elég az ételt olyan hungarocell dobozban szállítani, amely nem képes tartósan megőrizni a hőmérsékletet 5 – 6 °C között. A nem megfelelő hűtés következtében az ételekben elindulnak a bomlási folyamatok, baktériumok képződnek. áno  
A futárral egyeztetni lehet a szállítási feltételekről. Ez nem mindig lehetséges, de a rugalmasság, és a jóindulat is megéri az árát áno elérhetőség
Személyes átvétel, vagy meghatározott helyre történő szállítás. Amennyiben a futárral történő szállítás nem felelne meg, az ételt személyesen is át lehet venni, vagy az átvétel feltételeiről egyénileg is egyeztetni lehet. áno  Egyénileg megegyezés szerint
Étkezés  eDiéta  Több információ
Étel kipróbálása: az étel íze és az ízléspreferenciák egyénileg eltérők. A legjobb megoldás először a próbahét megrendelése. Biztosítja a társaság ezt a lehetőséget? áno próbahét rendelésének lehetősége
Étkezési programok és azok sokszínűsége. Minél több programot, lehetőséget és kombinációt kínál a társaság, a szakszerű hozzáállás annál inkább növeli hitelességét. Az újdonságok száma és a szezonális termékekre való odafigyelés a professzionalitást bizonyítja. áno étkezési programjaink
Honlap  eDiéta  Több információ
Teljes kapcsolattartási adatok. Valós cím, a telephely, vagy a disztribúciós részleg elérhetőségét biztosító valós kapcsolattartási adatok. Az e-mail cím, vagy a telefonszám alapján semmit nem tud meg a cég működtetőjéről. áno elérhetőség
A gyártó jogi meghatározása. Cégkivonat vagy a vállalkozói nyilvántartásból való kivonat. áno  elérhetőség
Valódi fényképek/videó az üzemről. Nem fényképgyűjteményekből szerzett illusztrációs felvételek. áno  fényképek
videók
Facebook
Aktív tevékenység és tanácsadás a facebook segítségével is.
 
áno  facebook
Aktuális étlap
Tartalmazza az ételek tápértékét (kJ, F, SZ, Zs)
áno  étlap
Általános kereskedelmi feltételek
Reklamáció és esetleges pénzvisszafizetési lehetőség
áno  üzleti feltételek
Prémium szolgáltatások  eDiéta Több információ
Tanácsadás és konzultáció Személyesen, telefonon, vagy on-line. áno  keressen fel bennünket.
Környezetvédelem
Sokak számára ugyancsak fontos kérdés, hogy a társaság milyen módon hajtja végre az ún. zöld programot, mivel sok cég az ételeket műanyag dobozokba csomagolja, és műanyag, ill. papírtasakokba rakja. A papírtasak bizonyára könnyebben újrahasznosítható, mint a műanyag még akkor is, ha drágább. Ha fontos Önnek, milyen módon történt ezeknek a csomagolóanyagoknak az újrahasznosítása vagy hogy visszaküldhetők-e, tájékozódjon ennek lehetőségéről, így is kiveheti (egy kis) részét a környezet védelméből.
áno  egyénileg megegyezés szerint
Büszke szlovák-magyar-osztrák gyártók közé tartozunk. Nem szállítunk olyan ételt a környező országokból, amely szállítása órákig tart, amíg odaér Önhöz. Friss, hűtött ételt kézbesítünk. áno   
A helyi beszállítókat támogatjuk. Figyelembe vesszük az élelmiszerek szezonális jellegét. áno  

Több információ

podte-s-nami-do-toho-gurman.png
Próbálja ki Győződjön meg professzionális hozzáállásunkról
Próbálja ki programjaink egyikét egy próbahéten át